. Про тиждень безпеки малюка - 18 Квітня 2018 - "Центр розвитку дитини" м. Славутич
"Центр розвитку дитини" м.Славутича
П`ятниця, 26.04.2024, 17:49
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Тримаємо зв'язок
Електронна скринька:
crd2003@ukr.net
Контактні телефони:
(04579)2-83-44 – директор
(04579)2-82-85– вихователь-методист
(04579)2-83-36 – медичний кабінет
Адреса сайту: slavcrd.at.ua

Web-методкабінет


Головна » 2018 » Квітень » 18 » Про тиждень безпеки малюка
14:02
Про тиждень безпеки малюка

На виконання розпорядження Славутицького міського голови «Про проведення «Дня Цивільного захисту» та «Тижня безпеки малюка» в освітніх закладах міста», відповідно до Плану основних заходів Славутицької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Київської області та з метою формування навичок безпечної поведінки у дітей дошкільного віку, наказу управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області від 29.03.2018 № 43 «Про проведення Тижня безпеки малюка» та наказу завідувача від 29.03.2018 № 21 «Про проведення Тижня безпеки малюка» з 16  по 20 квітня 2018 року у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) комбінованого типу «Центр розвитку дитини» проведено Тиждень безпеки малюка.

Мета проведення Тижня безпеки малюка:

  • поліпшення якості освітнього процесу з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; 
  • пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків; 
  • вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час надзвичайних ситуацій.

Для проведення Тижня безпеки малюка було створено творчу групу, яка підготувала План основних заходів підготовки та проведення Тижня безпеки малюка. 

Також здійснено ряд заходів:

  1. Перевірено: наявність усіх документів системи цивільного захисту в дошкільному закладі; наявність журналів проведення інструктажів з охорони праці та безпеки життєдіяльності; стан пожежних щитів та пожежного інвентарю; електричного, опалювального обладнання, приміщень та території; стан та забезпеченість медичного обладнання; стан спортивного обладнання;
  2. Підготовлено: інструкції, пам’ятки з питань безпеки життєдіяльності і правил надання першої допомоги постраждалим від нещасних випадків; матеріали «Бережемо життя і здоров’я дітей» за розділами: «Дитина і природа», «Дитина і вулиця», «Дитина серед людей», «Здоров’я дитини» тощо; інформацію «Морально-психологічна підготовка працівників дошкі-льного закладу до дій в екстремальних ситуаціях»; поновлено інформацію в тематичний теках «Безпека дитини» у кожній віковій групі; буклет для батьків про дії  під час екстремальних та надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру;
  3. Проведено: консультації завідувачем навчально-консультаційного пункту ЦЗ та БЖД Голубом М.Л.; консультації вихователя-методиста: «Охорона психічного та фізичного життя дітей», «Організація роботи з дітьми з попередження дитячого травматизму»; «Безпека дітей у наших руках»; інструктаж з усіма категоріями працівників щодо проведення навчальної евакуації; практичне відпрацювання заходів з евакуації дітей із приміщення дошкільного навчального закладу 19.04.2018; методичну допомогу вихователям у підготовці до тематичних занять «Небезпеки вдома і на вулиці»: «Правила безпечної поведінки на відпочинку» (У лісі, На дитячому майданчику; На водоймищі; Під час розваги); «Правила безпечної поведінки вдома» (Безпечні іграшки; Безпечні місця для ігор; Сам вдома; Якщо трапилося лихо); «Правила безпечної поведінки на дорогах» (Як переходити дорогу; Які бувають машини; Які бувають дорожні знаки); виставки дитячих малюнків на тему «Безпека життя і здоров’я дитини».

З вихованцями закладу здійснювалася різноманітна діяльність згідно тематичних днів. Так у понеділок, пригадували все, що пов'язано з дорогою, дорожнім рухом, для дітей працювала Дорожня абетка. Природа - друг, коли ти знаєш її добре - таку тематику мав вівторок. Про небезпеку від вогню - говорили, малювали у середу, бо був тематичний день Вогонь - друг, вогонь - ворог! Безпека навколо нас - це тематика четверга.  Більше фото тут.

 

Переглядів: 437 | Додав: Тatyana | Теги: Безпека життєдіяльності | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Форма входу

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області
ЗДО № 1 "Калинка"
ЗДО № 4 "Марите"
ЗДО № 5 "Джерельце"
ЗДО № 6 "Крунк"
ЗДО № 8 "Теремок"

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайт ДНЗ "Центр розвитку дитини" © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz